![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| Yabancı Diziler | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
ezgisel
Er
|
![]() Konu: Bana Şans Dile (Wish Me Luck)Gönderim Zamanı: 21/Eylül/2008 Saat 17:55 |
|
BANA ŞANS DİLE (Wish Me Luck)
TRT'nin harika dizilerinden biriydi. İkinci dünya savaşında 2 casus kızın maceralarını anlatırdı. Bunlardan biri kendi halinde bir ev kadını, diğeri de fabrika işçisi çalışan bir kızdı. Bunlar casus olmaya karar verince önce eğitime alınıyorlar, sonra da İngiltere'den Fransa'ya geçip istihbarata başlıyorlardı. Sonunda kurşuna dizilmişledi galiba. Bir de nazilerin saçlarını kazıdığı Blanche diye bir ablası vardı. Seslendirenler kimlerdi ?
![]() |
|
|
|
|
dünyalı
Er
|
![]() Gönderim Zamanı: 11/Temmuz/2010 Saat 00:01 |
|
Bu dizide en çok beğendiklerim arasındadır. hatta o kadarki orjinal DVD setini ingiltereden gelen bir arkadaşıma getirttim. Ama malesef türkçe dublaj veya altyazı olmadığı için sadece anlamadan görüntülerine bakmakla yetiniyorum.
|
|
|
|
|
dünyalı
Er
|
![]() Gönderim Zamanı: 11/Temmuz/2010 Saat 00:02 |
|
Bu dizi
Sezon 1- 8 Bölüm
Sezon 2- 7 Bölüm
Sezon 3- 8 Bölüm
yani toplam 23 bölümden oluşmaktadır. Yeniden yayınlaması çok güzel olurdu.
|
|
|
|
|
dünyalı
Er
|
![]() Gönderim Zamanı: 03/Ağustos/2010 Saat 18:54 |
|
Yeniden yayınlanması TRTnin insafına kaldığı için çok zor . En azından bu filmin en azından altyazısı yada türkçe sesi bulunabilse çok güzel olurdu.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|
![]() |
![]() |