Kategori: DİKSİYON
Diksiyon

Seslendirme Sınavı 3
Seslendirme Sınavı Seslendirme sertifika sınavlarında çıkma ihtimali olan örnek sorular : O Optik Ses Nedir ? CEVAP P Parçalarüstü Ses Birimleri Nedir ? CEVAP R Rabarba ( labarba ) Nedir ? CEVAP Reji…

Diksiyon Dersi
Diksiyon Dersi Diksiyon dersi, diksiyon dersleri ve diksiyon ders notları. Diksiyon Nedir Doğru Nefes Nedir Nasıl Alınır, Isınma Alıştırmaları, Nefes Çeşitleri, Diyafram Nefesi Alıştırmaları, Dudak, Dil, Çene Alıştırmaları, Vokal Alıştırmaları, Konson Alıştırmaları, Ğ…

DC Kozmos
DC Kozmos Seslendirme Dersi Seslendirme Dublaj Eğitim programına katılanlar, seslendirmenin inceliklerini, en yetkin kişilerden eğitim alarak ve seslendirme tekniklerini birebir,teorik ve pratikte uygulayarak öğrenirler. Seslendirme yapmak istiyorum diyenler için uzman seslendirme sanatçıları ve…

Karıştırdığımız Kelimeler 8
Karıştırdığımız Kelimeler 8 Karıştırdığımız Kelimeler 8 Saha : Cömertlik. Sa:ha : Alan, meydan. Savap : Doğru. Sevap :Hayırlı bir davranış karşısında Tanrı tarafından verileceğine inanılan ödül. Tanrı tarafından ödüllendirileceğine inanılan davranış. Seri :…

Tekerlemeler
Tekerlemeler Diksiyon Tekerlemeleri: Seslendirme Sanatının Gizli Anahtarı Seslendirme sanatında yalnızca güçlü bir ses tonu ya da etkileyici bir vurgulama yetmez; kelimelerin akıcı, doğru ve anlaşılır biçimde aktarılması da en az tonlama kadar önemlidir….

Seslendirme Sınavı 2
Seslendirme Sınavı 2 Diksiyon ve seslendirme sınavlarında yer alan soru örnekleri : E Enter kanalı nedir ? CEVAP Erkek Sesleri Hangileridir ? CEVAP F Fonojenik Ses Nedir ? CEVAP G Geniz…